Ubila sestru, spremila tijelo u zamrzivač pa u istoj kući podizala djecu?

Ubila sestru, spremila tijelo u zamrzivač pa u istoj kući podizala djecu?
Foto: Pixsell/Vjeran Zganec Rogulja/Nestali.hr

AKO se potvrdi policijska sumnja da je Smiljana Dominić zaista ubila vlastitu sestru i njezino tijelo spremila u zamrzivač, to će značiti da je podizala vlastitu djecu u kući koja je skrivala tajnu stravičnog zločina.

Podsjetimo, jučer je u obiteljskoj kući u selu Palovac pronađeno tijelo Jasmine Dominić koja je nestala 2000. godine. Nestanak Jasmine Dominić prijavljen je tek 2005. godine. Kad je nestala, Jasmina Dominić imala je samo 23 godine, a uoči nestanka je živjela u toj kući sa starijom sestrom koja je privedena u subotu navečer zbog sumnje na ubojstvo.

Uhitili sestru zbog sumnje na ubojstvo usred obavijesnog razgovora?

Prema informacijama koje su s novinarima podijelili susjedi, tijelo je u zamrzivaču koji se nalazio ispod stepenica navodno otkrio zet Smiljane Dominić.

Policija je odmah na obavijesni razgovor privela Smiljanu Dominić i njezina supruga Ivicu Srneca koji u toj kući žive s troje djece (dvije kćeri iz njihova braka i jedna izvanbračna kćer koja se nedavno udala i živjela u kući sa suprugom). 

Srnec nije zadržan u policiji, a po pisanju Međimurskih novina, izgleda da su tijekom obavijesnog razgovora sa Smiljanom Dominić posumnjali da je upletena u ubojstvo vlastite sestre, nakon čega su u skladu s Kaznenim zakonom prekinuli obavijesni razgovor i obavijestili ju da ima pravo na odvjetnika.

Međimurska policija je danas tek šturo priopćila da je zbog sumnje u počinjenje ubojstva u večernjim satima u subotu uhićena 45-godišnjakinja sa šireg područja Općine Mala Subotica.

„Kako postoje sumnje da je u zamrzivaču u obiteljskoj kući pronađeno tijelo ženske osobe rođene 1977. čiji je nestanak prijavljen 16. kolovoza 2005. godine te sumnje da je počinjeno kazneno djelo ubojstva, u subotu, 16. veljače, u večernjim satima je uhićena 45-godišnjakinja sa šireg područja Općine Mala Subotica“, izjavio je glasnogovornik međimurske policije.

Odgajala kćeri u istoj kući u kojoj je sakrila tijelo sestre koju je ubila?

U vrijeme Jasminina nestanka njezina starija sestra Smiljana nije živjela sa sadašnjim suprugom nego su u obiteljskoj kući živjele njih dvije s roditeljima. No majka je radila u Njemačkoj pa je u Hrvatskoj bila tek povremeno. 

Otac Jasmine i Smiljane Dominić umro je prije tri godine, a njegova supruga odselila je u Njemačku.

Policija sumnja da je jučer uhićena Smiljana Dominić ubila vlastitu sestru. Ako se to pokaže točnim, to će značiti da je Smiljana Dominić odgajala vlastite kćeri u istoj kući u kojoj je godinama držala tijelo sestre koju je ubila.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara