"Ubojica iz Big Brothera" majku ubio jer nije mogla prihvatiti da je gay?

SRBIJANSKA policija je podigla kaznenu prijavu protiv 20-godišnjeg Antala Skendžića, prozvanog "ubojica iz Big Brothera", zbog ubojstva njegove 48-godišnje majke Rozalije Greguš-Skendžić.

Kako javlja Blic, policija je Skendžića jučer ispitivala do kasno poslijepodne, a potom je tamošnja policija izvijestila kako su "prikupljeni dokazi na osnovu kojih će protiv Skendžića biti podignuta kaznena prijava". Policija nije navela kakvim dokazima raspolažu, kao ni je li osumnjičeni Skendžić eventualno priznao zločin i naveo razlog zbog kojeg je ubio majku.

Podsjetimo, Skendžić je uhićen zbog sumnje da je u noći s petka na subotu, u obiteljskoj kući u Banatskom Višnjićevu kod Žitišta, ubodom nožem u srce, usmrtio svoju majku. Antal je inače najmlađi od trojice sinova Steve i Rozalije Skendžić. Njegov otac Stevo je prije otprilike godinu dana u dvorištu obiteljske kuće izvršio samoubojstvo vješanjem.

Antalova majka alkoholičarka i rastrošnica, a on pripadnik sekte?

Skendžić je ostao zapamćen kao sudionik prošlogodišnjeg Big Brothera, unatoč činjenici da je u kući bio samo tjedan dana. Naime, ondje je javno priznao da je biseksualac. No, to priznanje je, navodno, više iznenadilo njegove ukućane, nego obitelj i mještane Banatskog Višnjićeva. Ipak, za razliku od Blica, srbijanski Press u tekstu pod naslovom "Veliki Brat ubio majku" navodi kako je Rozalija voljela popiti "koju čašicu više", a nikad se nije složila s Antalovim seksualnim opredjeljenjem, što je moglo dovesti do kobnog sukoba.

"Rozalija je voljela popiti. To smo svi znali. Unatoč tome, nikad nam ne bi palo napamet da bi joj se ovako nešto moglo dogoditi. Znali smo da joj nije svejedno što je Antal homoseksualac, ali smo bili uvjereni da će se vremenom pomiriti s tim", rekli su poznanici obitelji za Press. Susjedi pričaju i o tome kako je Antal "imao neobičan pogled, kao da gleda kroz čovjeka i ponašao se kao da ima psihičke probleme. Daleko od toga da je radio neke incidente, no vidjelo se da nešto s njim nije u redu". Press otkriva i da je Antalov otac Stevo samoubojstvo izvršio nakon što je saznao da je, osim Antala, i njegov drugi sin, koji živi u Novom Sadu, homoseksualac.

"Sumnjam na to da je Antal, uz to što je javno rekao da je homoseksualac, bio i u nekim sektama, jer se čudno ponašao. Često se žalio na majku. Ona je ove godine, nakon prodaje kukuruza, uzela novac i otišla u Split, iako tamo nema nikoga! Na pitanje zašto baš u Split, odgovarala je: `Eto, malo da se odmorim!`. Antal je bio ljut na nju zato što je potrošila mnogo novca, a pričao je i da je pila", rekao je jedan od susjeda za Press.

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara