Ubojica trudne žene tvrdi da nije ubio kćeri: Ona ih je zadavila pa sam ja nju

Ubojica trudne žene tvrdi da nije ubio kćeri: Ona ih je zadavila pa sam ja nju
Screenshot: YouTube

STRAVIČNA obiteljska tragedija iz američke savezne države Colorado dobiva nastavak.

Christopher Watts, za kojeg se sumnja da je ubio trudnu suprugu i dvoje djece, sad tvrdi da je djecu ubila supruga nakon čega ju je on ubio iz osvete.

>> Užas u Coloradu: "Tatice, volim te", rekla mu je kći prije nego što ih je pobio

Prema njegovim riječima, 33-godišnji Watts je supruzi Shannan rekao da želi razvod nakon čega je ona zadavila njihove dvije kćeri, četverogodišnju Bellu i trogodišnju Celeste. Wattsova braniteljica Megan Ring zatražila je da se napravi DNK testiranje vratova djece.

Podsjetimo, nestanak Shannan Watts (34) koja je bila u 15. tjednu trudnoće te njene dvije djevojčice prijavljen je prošlog ponedjeljka, a njen suprug priveden je u srijedu navečer, prije nego što su sama tijela nađena, pod sumnjom da je ubio svoju ženu i dvoje djece.

Tijela su pronađena na zemljištu naftne bušotine kompanije Anadarko Petroleum u kojoj je Christopher Watts radio.

Motiv je ljubomora?

Prijavljujući nestanak, Watts je policiji rekao kako je suprugu koja je vikend provela na poslovnom putu u Arizoni vidio u ponedjeljak ujutro. Oko podne postao je zabrinut kad mu je jedna njena prijateljica javila da Shannan ne odgovara na poruke. Tvrdio je da u kući nije zatekao ni nju ni djecu, nakon čega je prijavio nestanak.

Dok je trajala potraga, Watts je ispred obiteljske kuće dao i televizijski intervju govoreći kako nema pojma gdje mu je obitelj te da je kuća prazna.

"Ovo je noćna mora iz koje se ne mogu probuditi", izjavio je tada. 

"Nadam se da je s djecom negdje na sigurnom", dodao je Watts.

Ono što se o obitelji Watts zna jest da je prije nekoliko godina prijavila bankrot nakon niza financijskih poteškoća. Supruga je uskoro našla posao prodaje dodataka za hranu te je puno putovala dok je osumnjičeni Christopher čuvao djecu. Neki nagađaju da bi, stoga, motiv mogao biti ljubomora.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara