Ubojica žene slao je poruke djeci s njenog mobitela. Obitelj: On je čudovište

Ubojica žene slao je poruke djeci s njenog mobitela. Obitelj: On je čudovište
Foto: Facebook

MUŠKARAC iz sela Petrovci kraj Vukovara, osumnjičen da je ubio suprugu, a njezino tijelo ubacio u septičku jamu, ispitan je u Državnom odvjetništvu.

Podsjetimo, uhićenjem 50-godišnjaka iz Petrovaca kod Vukovara koji je kazneno prijavljen za teško ubojstvo i predan pritvorskom nadgledniku vukovarsko-srijemska policija završila je tromjesečnu potragu za nestalom ženom.

Prema riječima načelnika Policijske postaje Vukovar Vlade Božića, nestanak 46-godišnjakinje prijavila je njezina majka 29. srpnja, kada je pri prijavi rekla da se s kćeri mjesec dana nije čula ni telefonom.

Tijelo je pronađeno nakon četiri mjeseca potrage u septičkoj jami obiteljske kuće, omotano u deku. Tijekom potrage suprug je policiju navodio na krivi trag, tvrdio da je u kontaktu sa suprugom, a kao dokaz pokazivao SMS-ove.

Ispostavilo se da je suprug ženu ubio i potom sam sebi slao poruke s njezinog mobitela, kako bi policiju skrenuo s traga.

Obitelj žrtve: On je monstrum, čudovište

U Petrovcima su svi šokirani, susjedi govore kako su vjerovali da je nestala žena otišla na sezonski rad na more jer je tako govorila uoči nestanka. 

Obitelj ubijene 46-godišnjakinje ne miri se sa strašnom sudbinom. Osumnjičenog nazivaju monstrumom i čudovištem koji je djeci i roditeljima slao poruke s njezina mobitela želeći ih uvjeriti da je živa i tako prikriti zločin, javlja Dnevnik.hr.

Otac ubijene žene kazao je: "I onda je dalje slao poruke s njezinog mobitela. Sam sebi je slao poruke. Na kraju je išao na poligraf i sve je u redu što su ga pitali. Kad ga je ispitivač pitao što je sa septičkom, onda je igla na poligrafu 'zaigrala' jače. Pitao ga je koliko vremenski često prazne septičku", objasnio je.

Susjedi su ispričali kako su žrtva i njezin suprug bili u lošim odnosima. "Pričala je kako se boji čak i čašu vode popiti", rekla je susjeda Marica. 

Nestanak žene prijavila je majka ubijene 29. srpnja. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara