Ubojice su do crnogorskih mafijaša došli prateći njihove supruge?

Ubojice su do crnogorskih mafijaša došli prateći njihove supruge?
Foto: Screenshot Youtube/Star.gr

ISTRAGA zbog ubojstva dvojice pripadnika crnogorske mafije u restoranu u Grčkoj još uvijek traje. Policija traga za četiri napadača od kojih su dvojica, kako se smatra, u mete ispalili barem 20 metaka.

Podsjetimo, u nedjelju navečer ubijeni su crnogorski mafijaši Igor Dedović i Stevan Stamatović dok su s obiteljima jeli u jednom restoranu.

Grčki mediji spekuliraju kako su ubojice do škaljaraca, što je naziv za kriminalni klan kojem su pripadali, dovele upravo njihove žene, prenosi crnogorski portal Vijesti.me. One su im nedavno došle u posjet.

Dvojica pucala u žrtve, dvojica ostale goste restorana držali na nišanu

Također, u restoranu nije radila kamera pa se istražitelji koriste kamerama s okolnih zgrada.

Kotoranin i Podgoričanin u Grčkoj su boravili posljednjih nekoliko mjeseci, a u tu državu navodno su ušli s lažnim dokumentima.

Grčka policija obavijestila je Interpol o likvidaciji visokorangiranih članova škaljarskog kriminalnog klana jer je za obojicom bila raspisana međunarodna potjernica.

Šef škaljarskog kriminalnog klana i šef podgoričkog ogranka tog klana ubijeni su pred suprugama i dvoje maloljetne djece, a naočigled desetak zaposlenih u restoranu i brojnih gostiju.

Četvorica maskiranih muškaraca ušla su u taj restoran i dok su dvojica držala ostale goste na nišanu, dvojica su pucala Dedoviću i Stamatoviću u glavu i grudi. Nakon nepune minute izašli su iz restorana i pobjegli crnim džipom.

Supruge jučer ispitane

Jedan metak pogodio je u nogu Stamatovićevu suprugu Milevu. Ona nije životno ugrožena.

Također, grčki mediji pišu da kod ubijenih nije nađeno nikakvo oružje. Supruge su, pišu grčki mediji, u posjet muževima koji su u bijegu došle početkom siječnja. Moguće je da se njih pratilo i tako došlo do meta.

Supruge su ispitane jučer, ali, kako se čini, nisu puno pomogle policiji. Mediji navode da policija vjeruje da su Dedović i Stamatović živjeli u iznajmljenom stanu u predgrađu Atene, ali da su njihove supruge inspektorima rekle da ne znaju gdje je taj stan, da su koristile usluge taksija i da ne poznaju Atenu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara