Učiteljica koja je pobjegla s 13-godišnjim učenikom uhićena u Meksiku

U MEKSIKU je uhićena 25-godišnja učiteljica i košarkaška trenerica Kelsey Peterson, koja je navodno pobjegla sa svojim 13-godišnjim učenikom Fernandom Rodriguezom. Dječak je predan rođacima, a ona je završila u pritvoru, prenosi AP.

Kelsey Peterson bila je zaposlena u osnovnoj školi u Lexingtonu. FBI je nakon uhićenja Peterson prevezao u pritvor u SAD, dok je Rodriguez predan rođacima u Meksiku. Njih dvoje su pobjegli nakon što je policija počela istraživati jesu li u intimnim odnosima.

U uhidbenom nalogu mlade učiteljice stoji kako je se tereti za otmicu, zlostavljanje djeteta i doprinos maloljetničkoj delinkvenciji te prijevoz maloljetnika preko državne granice zbog seksualnih aktivnosti.

Kao dokaz na sudu poslužit će i e-mailovi i pisma koje su Peterson i Rodriguez razmjenjivali. U pismima dječak Peterson naziva svojom "malom djevojčicom" te navodi kako se "u njihovoj vezi ne radi samo o seksu", nego im je i inače divno zajedno.

U prijenosnom računalu u vlasništvu 25-godišnje učiteljice pronađena su pisma Rodriguezu, među kojima i ono iz travnja ove godine, u kojem stoji kako ga "voli, misli da i on voli nju, 100 posto mu je vjerna i uvijek će to biti". Navodno je Peterson svom učeniku, bez znanja obitelji, poklonila mobitel, kako bi se lakše mogli nalaziti.

I.M.
Foto: Lexsc.org

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara