UDRUGA BRANITELJA PODRAVKE RASPISALA NATJEČAJ ZA NAGRADU "OBAD" - ZA "NAJIZRAZITIJE NEDJELO NA TEMU DOMOVINSKOG RATA"

Udruga branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke (UBIUDR) raspisala je natječaj za godišnju nagradu za najizrazitije nedjelo na temu Domovinskog rata za 2004., s nazivom "Obad".

Natječaj se organizira u vezi sa sve češćim omalovažavanjem i marginaliziranjem ljudi koji su bili prvi u obrani Hrvatske od agresije, odnosno onih koji su najzaslužniji za stvaranje hrvatske države, priopćeno je danas iz Udruge branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke.

Na natječaj za nagradu, koja će se sastojati od prigodne plakete, u obzir dolaze televizijske i radio emisije, novinarski i drugi tekstovi, filmovi, knjige i slično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prijedloge, uz kraća obrazloženja, zaključno do 1. studenoga ove godine, mogu dostaviti svi koji to žele na adresu: Udruga branitelja Podravke (za natječaj), 48 000 Koprivnica, A. Starčevića 32.

Rezultate natječaj za godišnju nagradu "Obad" - za najizrazitije nedjelo na temu Domovinskog rata, stručni prosudbeni sud objavit će početkom prosinca, ističu u UBIUDR-u.

(Hina) xsp/pp ysp

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara