Udruga Leptir poziva na Dječju Off Road karavanu "Istra 2007"

Udruga Leptir poziva na Dječju Off Road karavanu "Istra 2007"

UDRUGA roditelja djece s posebnim potrebama "Leptir", 9. rujna ove godine u suradnji sa Hrvatskim Off Road portalom i Automotoklubom "No Limits" iz Pazina, organizira Dječju Off Road karavanu "Istra 2007".

Karavana se provodi u okviru Leptirove kampanje "U svijetu tišine nisi sam“, a obilježena je sa dvije osnovne karakteristike - rehabilitacijskim učinkom na djecu s poteškoćama u razvoju kroz upoznavanje Hrvatske, druženje sa životinjama u Istri te Off Road vožnju na terencima, što će djeci biti jedinstveno iskustvo te prikupljanjem sredstava za nabavu dva logopedska seta za rehabilitaciju djece s poremećajem sluha i govora te uređenje i opremanje dvije nove igraonice za djecu s poteškoćama u razvoju (Ivanić grad i Istra).

Ovoj su se akciji odazvali svi Off Road klubovi Hrvatske, jedan dio automoto klubova, automotocross klubova, Quad klubovi i ATW klubovi, a svoj su dolazak najavili i Off Road klubovi iz Italije i Slovenije te Bikeri iz Hrvatske, kao i drugi vozači iz cijele Hrvatske koji svojim prisustvom žele podržati ovu plemenitu akciju.

U karavani sudjeluju djeca s poteškoćama u razvoju iz pet Hrvatskih županija te se očekuje sudjelovanje 100 do 150 vozila koja će organizirano proći cijelom trasom karavane.

Koncert Jacquesa Houdeka za kraj

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okupljanje sudionika karavane je u vremenu od 9 do 12 sati u mjestu Blatna Vas uz druženje djece s Off Roaderima i uz Istarske fritule i klošture te uz topli kakao. Oko 14 sati karavana stiže u mjesto Bale u posjet Eko centru EIA u razgledavanje čuvenog Istarskog vrta Leptira, posjet čudesnoj šumi te drugim interesantnim dječjim atrakcijama.

Vrijeme dolaska u Pazin (Grdoselo) je oko 18.30 sati. Tamo će karavanu dočekati više od tisuću mališana iz cijele Istre, a sve okupljene sudionike i goste karavane, nakon nekoliko riječi zahvale će zabavljati popularni dječji pjevač i Leptirov ambasador dobre volje - Jacques Houdek.

Ovim putem Udruga Leptir poziva sve ljude dobre volje i sve građane koji su u mogućnosti, da podrže ovu akciju te se priključe karavani ili barem njenom posljednjem dijelu u kojem će se održati veliki završni koncert.

Od svog osnivanja pa do danas, udruga Leptir je organizirala i realizirala cijeli niz aktivnosti i sadržaja za djecu, a cjelovit kalendar događanja možete pogledati ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara