Udruga oboljelih od PTSP-a pozvala branitelje da ne nasjedaju na provokacije

Središnja udruga hrvatskih branitelja oboljelih od PTSPa pozvala je u večerašnjem priopćenju svoje članove i sve hrvatske branitelje da ne nasjedaju na provokacije i namjere pojedinih branitelja koji, kako se navodi, "napadima na ministricu obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranku Kosor žele na sebe skrenuti pozornost, iako nisu zaslužili da se o njima raspravlja".

Udruga branitelja reagirala je priopćenjem nakon što je 50-godišnji branitelj oboljeli od PTSP-a u srijedu telefonom zaprijetio da će se omotati eksplozivom, "dići sve u zrak" i ubiti ministricu Kosor jer mu nije isplaćena razlika uvećane mirovine.

Središnja udruga hrvatskih branitelja oboljelih od PTSP-a u priopćenju naglašava kako se ministrica Kosor uvijek borila i još uvijek se bori za braniteljsku populaciju, te da čelni ljudi resornog ministarstva nemaju "čarobni štapić" da bi slučaj svakog branitelja mogli riješiti u jednom trenutku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Sjetite se koliko je presuda Ustavnog suda poništila bivša postava ministarstva koja su bila u korist hrvatskih branitelja", navodi Središnja udruga hrvatskih branitelja oboljelih od PTSP-a.

Također udruga, u priopćenju koje je potpisao njen predsjednik Ante Batinović, još jednom apelira na branitelje da ne dižu ruku na sebe jer time čine zlo i sebi i svojoj obitelji.

(Hina) xmvr ysp

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara