Uhićen pljačkaš Stridona u Sesvetama i prijatelj ključnog svjedoka u "slučaju Pukanić"

Uhićen pljačkaš Stridona u Sesvetama i prijatelj ključnog svjedoka u "slučaju Pukanić"

Tekst: I.Kri.
Foto: Ilustracija

KRUNOSLAV POKROVAC, muškarac koji je u svibnju 2009. godine opljačkao Stridon u Kelekovoj ulici u Sesvetama, danas je uhićen i prepraćen u istražni centar.

U pljačku sesvetskog Stridona 18. svibnja Pokrovac je krenuo s još dvije nepoznate osobe. Maskirani i naoružani automatskom puškom su od zaštitara Bilić - Erić Securityja oteli torbu u kojoj je bilo 750 tisuća kuna. Zaštitar je dnevni utržak trebao odnijeti u Finu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokrovac i Begić ukrali Renault Lagunu

Prije pljačke je Pokrovac sa 29-godišnjim Sašom Begićem, koji se nalazi u pritvoru, provalio u obiteljsku kuću na Savici. Nedavno prije pljačke je vlasnik kuće umro, pa su pljačkaši skinuli službeni pečat i ukrali nakit te ključeve Renaulta Lagune parkirane u garaži kuće. Begić i Pokrovac su se potom odvezli u Laguni.

Javnost i plavci su Pokrovca prvi put upoznali u kolovozu 2007. godine, kada je uhićen zajedno s krunskim svjedokom na suđenju ubojicama Ive Pukanića i Nike Franića. Tada je Pokrovac uhićen s Tomislavom Marjanovićem i Tomislavom Pribanićem zbog napada na braću Vedrana i Hrvoja Škrgatića.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara