Uhićen tip koji je nakon pucnjave na Vukovarskoj odvezao ranjenog pa pobjegao

Uhićen tip koji je nakon pucnjave na Vukovarskoj odvezao ranjenog pa pobjegao
Foto: Pixsell/Marko Prpic

POLICIJA je objavila da je uhvatila trećeg aktera pucnjave do koje je u petak navečer došlo na Vukovarskoj ulici u Zagrebu, kod križanja s Držićevom. Riječ je o muškarcu koji je nakon obračuna pobjegao u Audiju. 

"Vezano za događaj od 21. rujna na raskrižju Ulice grada Vukovara i Avenije Marina Držića, obavještavamo Vas da je uhićena osoba za kojom smo tragali i trenutno je u službenim prostorijama na kriminalističkom istraživanju", objavili su iz policije. 

Bio je u autu s propucanim 

Doznaje se da je riječ o muškarcu koji je bio u automobilu s propucanim 30-godišnjakom.

Taj je 30-godišnjak, sumnja DORH, izašao iz Audija i došao do Seata u kojem je 32-godišnjak bio na mjestu vozača. Nakon kratke svađe kroz otvoren prozor 32-godišnjak je pucao u 30-godišnjaka. Jedan ga je metak promašio, a drugi ga je pogodio u lijevu natkoljenicu. 

Odvezli se u bolnicu, ranjeni ostao, a on pobjegao

32-godišnjak koji je upucao 30-godišnjaka ubrzo se sam prijavio u policijsku postaju na Trnju, a 30-godišnjak i 32-godišnjak za kojeg je policija danas objavila da je uhićen odjurili su prema Klinici za traumatologiju gdje je ranjeni 30-godišnjak ostao, a 32-godišnjak je pobjegao. Pretpostavlja se da je uhićeni i vozio Audi.

Gradonačelnik Milan Bandić potvrdio je da je riječ o sukobu među Romima. Policija je ranije kazala kako je riječ o sukobu zbog neriješenih imovinskih odnosa, a cijeli je slučaj, koji se dogodio 10 dana nakon oružanog obračuna dviju romskih obitelji u Vukomercu, otvorio niz pitanja o sigurnosti u Zagrebu. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara