Uhićena četvorica maloljetnika koja su u Sesvetama premlatila 14-godišnjaka

Uhićena četvorica maloljetnika koja su u Sesvetama premlatila 14-godišnjaka

Tekst: Z.J.
Screenshot: NovaTv

MLADIĆ kojega su prije dva dana u Sesvetama brutalno pretukla četvorica mladića, osjeća se bolje i počeo je sam jesti. Prema dostupnim informacijama, u vezi s ovim slučajem je policija uhitila četvoricu mladića. Sva četvorica privedenih koje se sumnjiči da su napali nejakog dječaka su također maloljetnici.

Prema riječima majke napadnutoga dječaka, dječak se osjeća bolje i počeo je jesti, ali je i dalje u šoku i velikom strahu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, nesretni 14-godišnjak je mirno hodao cestom kada je naišla grupica mladića te ga izudarala. Teško ozlijeđeni dječak je vozilom hitne pomoći ubrzo prevezen u KBC Dubrava.

14-godišnjak je u napadu zaradio potres mozga i višestruki prijelom nosa, nekoliko šavova na usnici te ne može otvoriti oči. Brutalni napad se dogodio u poslijepodnevnim satima kada se dječak vraćao iz škole. Njegovi roditelji su se zabrinuli kada ga nakon nekoliko sati nije bilo te su krenuli u potragu za njim.

Prestrašeni roditelji nestanak su prijavili policiji i tada je u policiju došla dojava da je jedan dječak pretučen u blizini Doma zdravlja. Pretučeni dječak je bio njihov sin. Našli su ga u lokvi krvi, potpuno deformiranog lica. Nasilnici su mu uzeli mobitel i tražili da im da novac, nakon čega su ga brutalno pretukli rukama, nogama i letvom. Dječak je majci kazao da su ga presrela i napala trojica mladića.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara