UK Online akreditirani preddiplomski studij uz švicarsku kvalitetu

UK Online akreditirani preddiplomski studij uz švicarsku kvalitetu
Foto: PR

SWISS School of Business and Management Geneva (SSBM Geneva) u suradnji s Sveučilištem u Chichesteru (Velika Britanija) nudi jedinstveni Online akreditirani preddiplomski (Bachelor) studij. Upisi su u tijeku!

Studiraj kao u inozemstvu: Swiss School of Business and Management Geneva nudi Online preddiplomski (Bachelor) studij u partnerstvu s akreditiranim sveučilištem iz Velike Britanije.

Swiss School of Business and Management Geneva (SSBM) trenutno djeluje na 18 tržišta od kojih i Hrvatska s kampusom u Zagrebu. Bachelor studij se izvodi u partnerstvu s Sveučilištem Chichester u Velikoj Britaniji. Ovaj jedinstveni Online preddiplomski (Bachelor) studij  razvijen je kako bi ponudili fleksibilnost prilikom učenja te omogućili stjecanje diplome dodijeljene od strane Sveučilišta u Chichesteru kroz partnerstvo s  Swiss School of Business and Management Geneva bez obveze fizičkog odlaska u Veliku Britaniju ili Švicarsku za vrijeme studiranja. Bachelor studij ima 2 smjera: Business & Management i Sports Management.

Poslovna škola SSBM Geneva utemeljena je u Ženevi prema iskustvu uglednih predavača i stručnjaka koji su predavali na priznatim visokoobrazovnim institucijama u SAD-u, Italiji, Francuskoj i Švicarskoj te globalnim kompanijama. Svoje dugogodišnje znanje i iskustvo pretočili su  u kvalitetne DBA, MBA i Bachelor programe koje trenutno pohađaju studenti iz 37 zemalja. 

Usavršavanje po mjeri polaznika

SSBM Geneva u suradnji s britanskim sveučilištem u Chichesteru pruža mogućnost upisa na Bachelor studij koji jedinstvenim modelom obrazovanja i usavršavanja  stavlja naglasak na  praktična znanja i vještine te povezivanje s tržištem. Po završetku trogodišnjeg Online Bachelor studija studentima će se omogućiti napredovanje i mogućnost magisterija na mnogobrojnim sveučilištima u Velikoj Britaniji i inozemstvu.  

Online Bachelor studij nudi studentima priliku studiranja akreditiranog preddiplomskog (Bachelor studija) u kombinaciji s EduQua certificiranom poslovnom školom, Swiss School of Business and Management Geneva.

100% online studij na platformi koju koriste Harvard i MIT

Studij se odvija 100% online na SSBM-ovoj edukativnoj platformi koja je utemeljena na istoj tehnologiji koju koriste Harvard i MIT. Platforma je u potpunosti prilagođena polaznicima pružajući im vrhunsko iskustvo online studiranja

Online model omogućava studiranje neovisno o lokaciji i vremenu te pruža studentima kvalitetno studiranje uz privatne i poslovne obveze uz potpunu podršku od strane suradnika SSBM-a, profesora i osobnih savjetnika koji su dodijeljeni svakom studentu kako bi im omogućili neprestanu podršku tijekom online studija u bilo kojem trenutku. 

Osim kvalitetnih programa, vrhunskih predavača i učenja na primjeru najrecentnijih studija slučaja, mogućnost stjecanja švicarske i britanske akreditirane diplome i manji trošak studiranja u odnosu na ostala učilišta u regiji prednosti su  zbog kojih je studij izuzetno tražen i upisne kvote vrlo brzo ispunjene.  Prijave te sva detaljna objašnjenja možete dobiti na SSBM-ovoj službenoj stranici (www.ssbm.ch)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?