Umirovljenici za Bandića: Zagrebački žive bolje od umirovljenika u drugim dijelovima zemlje

Tekst: H.A.
Foto: Ilustracija (Građanska akcija)

NETOM nakon što je Bandić najavio predsjedničku kandidaturu Stranka umirovljenika odlučila je dati potporu Milanu Bandiću na predstojećim predsjedničkom izborima.

"Predsjedništvo Stranke umirovljenika odlučilo je svoju potporu na sljedećim predsjedničkim izborima već u prvom krugu dati sadašnjem gradonačelniku grada Zagreba, odnosno kandidatu za budućeg predsjednika RH, gospodinu Milanu Bandiću", stoji u njihovom priopćenju.

"Standard koji uživaju zagrebački umirovljenici kao i razina socijalne osjetljivosti prema svim skupinama građana koju pokazuje odnosno provodi gradonačelnik Zagreba gospodin Milan Bandić jest upravo onaj standard koji bi poželjeli svi umirovljenici odnosno građani u Republici Hrvatskoj", dodaje se u priopćenju.

U Stranci smatraju kako je od svih predsjedničkih kandidata i političkih stranaka koje ih podupiru Bandić u ovom trenutku pokazao daleko najveću spremnost za konkretnu suradnju te i najveći stupanj kompatibilnosti u pogledu i načinu rješavanja socijalnih pitanja u Hrvatskoj te mu je stoga Stranka umirovljenika odlučila dati punu potporu već u prvom krugu izbora.  

"Vjerujemo da će kao što je sada bio uspješan gradonačelnik Zagreba, koristeći stečena iskustva u upravljanju i vođenju najvećeg grada u Hrvatskoj, biti isto tako i uspješan gradonačelnik svih građana Hrvatske", zaključuje se u priopćenju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara