Umro nakon što ga je u Zadru napao tinejdžer. Otkriveno što se točno dogodilo

Umro nakon što ga je u Zadru napao tinejdžer. Otkriveno što se točno dogodilo
Ilustracija: Dino Stanin/PIXSELL

ČOVJEK kojeg je prošlog tjedna napao maloljetnik u Zadru umro je u ponedjeljak u zadarskoj bolnici.

Tinejdžer star 17 godina 44-godišnjeg muškarca napao je na autobusnom kolodvoru u Zadru.

Znalo se da ga je najmanje jednom udario, no kolala je informacija da ga je udario i bokserom, što se ipak nije pokazalo točnim.

Umro od prijeloma lubanje

Istražitelji su utvrdili da je nesretni čovjek umro od prijeloma lubanje i to nakon što je udario glavom o tlo kad ga je tinejdžer srušio udarcem šakom u glavu.

Sumnja se da je 17-godišnjak 17. siječnja oko 13:30 na autobusnom kolodvoru u Zadru zatvorenom šakom u predjelu glave udario 44-godišnjeg muškarca koji je od udarca pao na pod, a što je za posljedicu imalo da je oštećenik zadobio prijelom lubanje, prijelom kosti lica i subduralno krvarenje.

Sudac istrage za mladež Županijskog suda u Zadru je, po prijedlogu državnog odvjetništva, odredio maloljetniku istražni zatvor u trajanju od trideset dana zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, no odbio je prijedlog državnog odvjetništva za određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Zamjenik županijskog državnog odvjetnika za mladež donio je rješenje o provođenju pripremnog postupka prema 17-godišnjaku zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede sa smrtnom posljedicom.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara