Upisuješ fakultet ili se želiš prebaciti s fakulteta? Dođi na RIT Croatia, čekamo te!

Upisuješ fakultet ili se želiš prebaciti s fakulteta? Dođi na RIT Croatia, čekamo te!
Foto: RIT

Upisi na RIT Croatia su u tijeku, a prijemni ispiti se održavaju svakim radnim danom do 15. kolovoza,  s početkom u 9 ujutro, na našim kampusima u Zagrebu i Dubrovniku. PRIJAVI SE!

Želiš biti student jednog od vrhunskih američkih sveučilišta, a studirati u Hrvatskoj? Zanima te obrazovanje i diplome (hrvatska i američka) koje omogućuju izvrsne prilike za zapošljavanje diljem Europske unije i svijeta? RIT Croatia okuplja ambiciozne i kreativne mlade ljude koji žele studirati u dinamičnom medunarodnom okruženju. Studentima nudi suvremene američke programe, stručne i pristupačne predavače, nastavu na engleskom jeziku te individualan pristup uz profesionalnu stručnu podršku.

Upisni proces je jednostavan, besplatan i nije obvezujući

Proces prijave je vrlo važan, kako za studenta, tako i za nas te je personaliziran i prilagođen pojedinom kandidatu. S kandidatima razgovaraju naši specijalisti za upise te ih vode kroz sve korake tog procesa. Proces je jednostavan, ne zahtijeva puno vremena, besplatan je i nije obvezujući. Svim kandidatima pružamo priliku da nas posjete i upoznaju, kao što i mi želimo upoznati njihove ciljeve, interese i razmišljanja.

Razmišljaš li o promjeni fakulteta? Počni s predavanjima u rujnu, studiraj na engleskom jeziku i stekni hrvatsku i američku diplomu!

Ne brini, nisi jedina osoba koja razmišlja o promjeni fakulteta ili područja studija. Razlozi za prijelaz na druge fakultete su razni, počevši od potrebe za promjenom smjera u kojem se studenti žele razvijati, pa do činjenice da prepoznaju prednosti odabira studija koji će ih adekvatno pripremiti za zahtjevno tržište rada.  Na RIT Croatia još uvijek stigneš upisati nadolazeću akademsku godinu i početi s predavanjima početkom rujna. Proces prebacivanja je jednostavan; kandidati koji prelaze s drugih fakulteta ne pristupaju prijemnom ispitu, već im se priznaje prijemni ispit fakulteta na koji su upisani. Za više informacija o prebacivanju na naš RIT Croatia javi nam se na admissions@croatia.rit.edu i ispuni neobvezujuću PRIJAVNICU.

Visokokvalitetni američki studiji koji pripremaju studente za karijere i to na globalnoj sceni

Unutar dvaju kampusa  u Dubrovniku i Zagrebu, ovaj koledž studentima nudi tri američka visokoobrazovna programa koji se u potpunosti izvode na engleskom jeziku:

Međunarodno poslovanje - preporučljivo svima koji se vide u marketingu, menadžmentu, financijama.

Informacijske tehnologije / Web and Mobile Computing – namijenjeno ljubiteljima kodova i programiranja, web i mobilnih aplikacija

Service Management – za one koji razmišljaju o uslužnom sektoru. Ovaj se studij fokusira i na poduzetništvo te je namijenjen i onima koji žele pokrenuti svoje poslovanje

I sad, glavno pitanje – koje poslove rade studenti koji završe te studije?


 

60% studenata studira uz financijsku potporu ili stipendiju – prijavi se!

RIT Croatia redovito pomaže studentima da uz nepovratne stipendije studiraju na tom koledžu. Čak 60% njih studira uz financijsku potporu ili stipendiju RIT Croatia. Sredstva pokrivaju 10% - 50% školarine i iskoristiva su za upis na stručne preddiplomske studije. Također, svi kandidati koji su srednjoškolsko obrazovanje završili s odličnim uspjehom u svim razredima srednje škole, imaju automatski pravo na stipendiju u iznosu 4000 eura.

Želiš li i ti studirati na RIT Croatia? Upisi su još u tijeku, a prijemni ispiti se održavaju svakog radnog dana u 9 ujutro do 15. kolovoza.  Za više informacija javi nam se na email: admissions@croatia.rit.edu - tel: + 385 (0) 20 433 000 ili posjeti ovu stranicu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?