Uručene diplome polaznicima projekta "ECDL za Rome"

U PONEDJELJAK je u prostorijama Udruge Roma Zagreba i Zagrebačke županije izvršena svečana dodjela ECDL Start diploma drugoj grupi polaznika iz projekta "ECDL za Rome".

Polaznici projekta, sedam mladih Roma u dobi od 18 do 28 godina zahvaljujući edukaciji i certificiranju tvrtke Elit-trade Akademija-ECDL, prvog hrvatskog ECDL testnog centra, uspješno je prošlo edukaciju tijekom studenog i prosinca 2006. godine te s odličnim uspjehom položilo potrebna četiri ispita za pridobivanje ECDL Start diplome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svečanu dodjelu svojim su prisustvom uveličali i predstavnici Švicarskog veleposlanstva koje je financiralo edukaciju i certificiranje druge grupe polaznika, prvi suradnik Veleposlanstva Hans Stalder i Danijela Bušić. Uz njih, na svečanosti su bili prisutni i Srećko Šestan, pomoćnik Ministra kulture; Željka Zaninović u ime Ureda gradonačelnika; Dragutin Palašek iz Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport;  Bahrija Sejfić iz Ureda za nacionalne manjine RH, Nazif Memedi kao član Savjeta za nacionalne manjine RH te drugi predstavnici visokih držanih i gradskih vlasti.

Projekt ECDL Start edukacije pripadnika romske nacionalne manjine zajednički su pokrenuli, sufinancirali i realizirali projektni partneri: Mreža - udruga za promicanje zapošljavanja, Udruga Roma Zagreba i Zagrebačke županije i ECDL Akademija ELIT-Trade.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara