"Utjecajni Hrvati za utakmicu s Austrijom pripremali su se u najpoznatijem bečkom bordelu"

VLASNIK Nacionala Ivo Pukanić u novom je broju svoga tjednika komentirao nedjeljni nogometni susret Austrije i Hrvatske te je iznio zanimljiv komentar o "psihičkim pripremama" hrvatskih moćnika u najpoznatijoj javnoj kući u Beču.

Pukanić tako piše da "svi koji u Hrvatskoj nešto znače ili smatraju da znače" su bili prošle nedjelje u Beču te nastavlja:

"Neki od vrlo utjecajnih Hrvata primijećeni su kako se 'psihički spremaju' za utakmicu s domaćinima u Babylonu, najvećoj i najluksuznijoj javnoj kući u Austriji. U nju su se isti ti bogati i utjecajni Hrvati vratili nakon neizvjesne utakmice s Austrijom, kako bi prevladali šok i spremili se za nova uzbuđenja s Njemačkom u četvrtak. Uz cigare i skupa pića, u raskošnim kućnim ogrtačima, daleko od očiju supruga, 'jadnim' je Hrvatima, koji su zaposjeli jedan od najboljih bordela Europe, nekako lakše pala loša igra reprezentacije kad su se jedni drugima mogli izjadati u zagrljajima ljepotica, probranih iz svih krajeva svijeta - od Brazila do Ukrajine."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dakle, od nogometa koristi imaju svi koji u glavi imaju trunku soli", piše između ostalih Pukanić.

I.K.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara