UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Srušila se pozornica na glazbenom festivalu u Brazilu, poginuo DJ

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Srušila se pozornica na glazbenom festivalu u Brazilu, poginuo DJ
Screenshot: YouTube
 
U URUŠAVANJU čitave pozornice na festivalu elektronske glazbe u Brazilu poginuo je mladi DJ i tri osobe su ozlijeđene.
 
Na internetu je objavljena uznemirujuća snimka trenutka u kojem se cijela pozornica ruši i pada na 30-godišnjeg DJ-a Kaleba Freitasa na festivalu Atmosphere u gradu Esteiju.
 
 
Oko 5000 ljudi posjetilo je festival u nedjelju popodne, kada se dogodila smrtonosna nesreća. Freitas je odmah prevezen u bolnicu, ali je umro od kritičnih ozljeda glave.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Festival održan unatoč upozorenjima meteorologa
 
Meteorolozi su ranije upozoravali na moguće snažne nalete vjetra i kiše, ali organizatori su odlučili nastaviti s festivalom unatoč upozorenjima. Pokrenuta je službena istraga uzroka urušavanja pozornice.
 
Festival je objavio službenu izjavu: "Uvijek nam je važna sigurnost naše publike i pobrinut ćemo se da budu informirani o svemu vezanom uz slučaj. Žalimo zbog gubitka svog prijatelja i umjetnika. Prioritet nam je pomoći ranjenima i njihovim obiteljima. Zahvaljujemo vojsci i vatrogascima na pomoći".
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Brazil, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Brazil.
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara