UZNEMIRUJUĆE Pedofil u Srbiji curicu napao u zgradi, objavljena snimka napada

UZNEMIRUJUĆE Pedofil u Srbiji curicu napao u zgradi, objavljena snimka napada
Screenshot: RTNP

TRIDESETŠESTOGODIŠNJAK iz Novog Pazara koji je prošle nedjelje uhićen zbog sumnje da je seksualno napastovao dvije djevojčice već godinama je poznat po takvom ponašanju, ali i krađama i prevarama, piše Blic.

Radi se o slučaju koji je uznemirio Srbiju nakon što je objavljena snimka na kojoj se vidi kako E.D. mami djevojčicu da uđe u zgradu, a potom joj pokušava skinuti jaknu.

On je prošlog ponedjeljka napao dvanaestogodišnju djevojčicu kod ulaza u jednu zgradu u centru Novog Pazara. Istu je stvar ponovio nekoliko dana kasnije u jednoj drugoj zgradi, a žrtva je bila djevojčica od devet godina. Taj napad je zabilježen i na snimci videonadzora, koja je objavljena.

Poznat od ranije, već bio osuđivan

Nakon što je objavljena snimka, prepoznali su ga brojni građani Novog Pazara.

"On je prije skoro deset godina napastovao moju kćer zbog čega je dobio samo tri mjeseca zatvora. Srećom ga je policija našla prije mene jer da sam ga ja tada uhvatio, on vjerojatno sada ne bi napadao djecu po ulazima zgrada", kaže jedan otac.

Osim po napastovanju djece, E.D. je poznat i po prevarama te krađama, a zbog jedne je bio i osam mjeseci u kućnom pritvoru.

"Dobro mi je poznat, nekoliko puta je dolazio na moja vrata tražeći novac kako bi, navodno, podigao spomenik nedavno preminulom ocu ili za bolesno dijete. Uvijek je bio sumnjiv", priča jedna stanovnica Novog Pazara.

Napadaču je određen mjesec dana pritvora.

On je, kako piše Blic, odbacio optužbe.

Snimka je objavljena na Radio televiziji Novi Pazar.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara