Vaso Brkić: HDZ je već jednom napravio glupost, ne daj Bože opet

Vaso Brkić: HDZ je već jednom napravio glupost, ne daj Bože opet

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

ZAMJENIK predsjednika HDZ-a Milijan Brkić komentirao je najavljenu ratifikaciju Istanbulske konvencije.

"Saborska većina je stabilna i ne brinite", rekao je Brkić nakon sastanka koalicijskih partnera koji se održao u zgradi vlade.

Novinari su ga pitali je li ga, kao protivnika Istanbulske konvencije, umirila činjenica da će vlada u sabor uz Konvenciju poslati i interpretativnu izjavu, a Brkić je odgovorio da je on inače miran, da ga nitko ne mora umirivati i da je samo iznio svoj stav.

"Shvatite da u HDZ-u postoje različita mišljenja, različiti stavovi. Niti sam ja više HDZ od onih koji drugačije razmišljaju, niti su oni manje. Dakle, ovo sigurno neće destabilizirati HDZ, HDZ je jedinstven, u HDZ-u postoje različita mišljenja, svatko ima svoj stav o određenim pojavama u društvu", rekao je Brkić.

"Samo neodgovorni ljudi, pogotovo unutar političke obitelji kojoj ja pripadam, unutar HDZ-a, mogu razmišljati na način da je ovo glasovanje usmjereno protiv vlade, odnosno protiv predsjednika Plenkovića. Mi smo već jednom napravili jednu glupost prije godinu i pol dana i daj Bože da je to zadnji put kad smo sami rušili svoju vladu", kazao je Brkić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara