Večeras modna revija u sklopu dobrotvorne akcije "Hvala ti moj dobri anđele"

U SKLOPU dobrotvorne akcije za pomoć osobama s invaliditetom "Hvala ti moj dobri anđele Vaša pomoć za našu svakodnevnicu" večeras će se u hotelu "Opera" održati modna revija "Tekstilprometa" i "Lanteae", na kojoj će te dvije modne kuće uručiti organizatoru akcije 80.000 kuna.

Dobrotvorni projekt pokrenuo je početkom rujna Hrvatski savez udruga tjelesnih invalida (HSUTI) kako bi kroz priloge pojedinaca i organizacija prikupio novac za 102 osobe s invaliditetom čije osobne potrebe država ne može financirati.

Najčešće se radi o ortopedskim pomagalima, kupovini lijekova, prilagodbi kupaone ili prilaza stanovima, izradi dizala i sl..
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo olakšati život osobama s invaliditetom kako ne bi bili nepravedno zakinuti na područjima koja država ne pokriva svojim propisima niti potporom", kažu u HSUTI-ju.

Pomoć za prve 102 osobe s invaliditetom nastojat će prikupiti do 3. prosinca, kada se balom u hotelu "Opera" i zahvalom donatorima završava prvi dio akcije, a ostalima će se nastojati pomoći kroz osnivanje tzv. tihog fonda.

Građani mogu dati svoj doprinos akciji pozivom na telefon govornog automata 060 606 606 ili uplatom na žiro-račun: 2500009-1101135669 Hypo Alpe-Adria Bank d.d..
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara