većina potrošača u splitsko-dalmatinskoj županiji dobila vodu

Svi potrošači koji su u petak u 14 sati zbog puknuća glavnog dovoda ostali bez vode, osim najviših dijelova predjela Rupotine u Solinu, ponovno imaju vodu nakon prespajanja solinske Crpne stanice u 12 sati. L

To su posljednje informacije splitskoga Javnog poduzeća "Vodovod i kanalizacija" koje je danas objavio Državni centar za obavješćivanje.

U priopćenju Centra mole se potrošači u nižim dijelovima sustava da smanje potrošnju kako bi njihovi sugrađani na višim dijelovima imali urednu vodoopskrbu.

Procjenjuje se da će se kvar popraviti u noći s ponedjeljka na utorak, kada će se normalizirati opskrba i ponovno pustiti u pogon Kaštelanski kanal.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napominje se da se sada u vodoopskrbni sustav za područje Solina, Kaštela i Trogira isporučuje oko 80 posto uobičajene količine vode.

Ekipe Vodovoda opskrbljivat će vodom najugroženije potrošače na višim područjima, koji će povremeno ostajati bez vode. Iz autocisterni moći će uzeti nužnu količinu vode za kućanstavo, stoji u priopćenju Državnog centra za obavješćivanje.

(Hina) pp az

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara