Velesajam kulture u SC-u od 15. do 19. prosinca

VELESAJAM kulture Studentskog centra održat će se od 15. do 19. prosinca, a članovi programskog vijeća na današnjoj konferenciji za novinare najavili su bogat kulturni program koji će svaki dan započinjati u 14 sati i trajati do ponoći.

Velesajam započinje koncertom Ansambla za ranu glazbu "Minstrel" u Galeriji SC-a, najavila je članica Programskog vijeća kulture SC-a Silvija Stipanov, dodajući kako će se u preuređenom ITD-caffeu održavati "Književna tržnica", na kojoj će mladi autori predstaviti svoje uratke i organizirati književne radionice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U MM-centru će se svakodnevno od 17 do 24 sata moći pogledati studentski filmovi, Motovunska filmska škola, inserti s Revije amaterskog filma, kao i filmovi s Human rights film festivala.

Posebno zanimljivim organizatori drže besplatne radionice kuhanja zdrave hrane, koje će organizirati centar "Makronova" i imanje "Zrno", te grafitiranje nekih derutnih zidova SC-a.

Velesajam kulture, na kojem bi se trebalo vidjeti što mladi mogu ponuditi, svojevrsna je najava i poziv mladim umjetnicima da se prijave na natječaj Programa kulture SC-a za 2005. godinu, najavili su organizatori.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara