Velika akcija u BiH, uhićeni članovi opasnih klanova iz Crne Gore

Velika akcija u BiH, uhićeni članovi opasnih klanova iz Crne Gore
Foto: Klix.ba

BOSANSKOHERCEGOVAČKI MUP u suradnji s državnom agencijom za istrage i zaštitu SIPA te obavještajno sigurnosnom agencijom OSA uhitio je tri osobe na području Zeničko-dobojskog kantona povezane sa zloglasnim klanovima iz Crne Gore, javlja Klix.ba.

Uhićena tri pripadnika klana iz Crne Gore

U zajedničkoj akciji kodnog naziva Viza, a po nalogu tužiteljstva Zeničko-dobojskog kantona uhićene su tri osobe koje se dovode u vezu sa Škaljarskim i Kavačkim klanom iz Crne Gore.

Kako piše portal Klix.ba, riječ je o osobama koje su povezane s trgovinom droge. Kod uhićenih su pronađene lažne novčanice te falsificirani dokumenti koje koriste navedeni klanovi.

Nakon kriminalističke obrade uhićeni će biti predani tužiteljstvu Zeničko-dobojskog kantona. Prema službenim podacima, terete se za organizirani kriminal, krivotvorenje dokumenata te neovlaštenu proizvodnju i trgovinu opojnim droga.

Akcija još u tijeku

Kako saznaje Klix.ba, u tijeku su pretresi na još četiri lokacije - Begov Han kod Žepča te naselju Kanal i Bulevaru Kulina bana u Zenici jer se još uvijek traga za nekim osobama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara