VIDEO Amerikanac se zabio avionom u kuću, htio je ubiti suprugu. Nije uspio

VIDEO Amerikanac se zabio avionom u kuću, htio je ubiti suprugu. Nije uspio
Screenshot: Twitter

MUŠKARAC iz američke savezne države Utah nakon svađe sa suprugom ukrao je mali avion i njime se zabio u vlastitu kuću. Poginuo je na mjestu.

Duane Youd ukrao je Cessnu 525 s aerodroma na kojem je radio te se u namjeri da ubije suprugu i sebe namjerno zabio u svoju kuću. Nesreća se dogodila u ponedjeljak oko 2:30 po lokalnom vremenu u Paysonu, gradu udaljenom stotinjak kilometara od Salt Lake Cityja.

Nekoliko sati ranije uhitili ga zbog obiteljskog nasilja

Američki mediji pišu da su tijekom napada u kući bili Youdova supruga i jedno dijete, koji su preživjeli. Nije poznato je li dijete njihovo.

Samo nekoliko sati ranije Youd je bio uhićen zbog obiteljskog nasilja. Došao je na sastanak sa ženom kako bi pokušali riješiti svoje bračne probleme, no oko 19:30 policija ga je zatekla kako fizički nasrće na suprugu. Priveli su ga u postaju, a nakon što je pušten uz jamčevinu otišao je na aerodrom Spanish Fork-Springville, na kojem je radio. Bio je iskusan pilot.

Youd je već otprije imao prijavu zbog obiteljskog nasilja. Također, išao je na šestomjesečno bračno savjetovanje koje mu je bilo određeno zbog nasilničkog ponašanja prema supruzi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara