VIDEO Gorjela ambulanta na otoku kod Šibenika, vatrogasci brodom stigli u pomoć

VIDEO Gorjela ambulanta na otoku kod Šibenika, vatrogasci brodom stigli u pomoć
Screenshot: Sibenik Uzivo/Facebook

DANAS prijepodne je izbio požar u ambulanti na otoku Kaprije. Kako javlja šibenikIN, pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Šibenik brodom su upućeni na Kaprije, a s vatrom su se prvo borili mještani koristeći opremu Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kaprije.

"Vatrogasci su stigli i ugasili vatru, a sada još paze da ne bi na objektu došlo do kakvog iskrenja",  rekao je za ŠibenikIN predsjednik Mjesnog odbora Kaprije dodajući kako je čitav krov ambulante pao i šteta je na toj velikoj prizemnici u kojoj je ranije bila škola, ogromna.

"Bojim se da nema tu pomoći i da će sve izgorjeti. Mještani su se sami organizirali i pokušali ugasiti požar, ali vatra se već previše proširila. Krov je cijeli izgorio. Ovo je golema šteta za naše selo. Imali smo jednu od najljepših ambulanta u županiji", kazao je predsjednik Mjesnog odbora otoka Kaprije Dinko Jelovčić dodajući kako je uzrok požara najvjerojatnije bio kratki spoj jer je u ambulanti ranije nestalo struje.

"Unutra je bila bolničarka, a čovjek je došao provjeriti zašto nema struje i vidio je da se dimi. Požar se brzo proširio, mještani su odmah reagirali, ali nema tu pomoći", rekao je Jelovčić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara