VIDEO Izgorio restoran u Makarskoj, pogledajte što je ostalo od njega

VIDEO Izgorio restoran u Makarskoj, pogledajte što je ostalo od njega
Screenshot: Facebook

U POŽARU koji je buknuo u nedjelju oko 18 sati izgorio je poznati makarski restoran Ivo. Neposredno prije izbijanja požara restoran je radio i u njemu je bilo gostiju i osoblja, ali, prema prvim informacijama, nitko nije ozlijeđen.

Čim su dobili dojavu, vatrogasci DVD-a Makarska izašli su na teren, no plamen se vrlo brzo širio i zahvatio je cijeli restoranski dio, dok kuhinja nije znatnije oštećena.

Požar je obuzdan oko 18.30 i spriječeno je širenje vatre na gornje katove zgrade u kojoj se nalazio restoran Ivo.

"Dojava vatrogascima o požaru stigla je u 17:58. Na požarište je odmah stigla dežurna vatrogasna smjena, a pozvane su i dežurne snage. Po dolasku vatrogasaca na lice mjesta gorilo je kompletno prizemlje restorana, a šteta je ogromna. U 18:28 požar je stavljen pod nadzor gasitelja i zaustavili smo njegovo širenje na gornji kat jer je uhvaćen balkon na katu. Također smo zaustavili širenje požara na susjednu kuću. Trenutno se obavljaju sanacija i čišćenje opožarenog prostora jer se unutra nalazi dosta gorivog materijala koji treba sanirati. Vatrogasci će ostati na mjestu događaja dok god bude potrebno. U restoranu su se nalazile dvije plinske boce. Dvije su izvađene iz vatre, a još ih ima šest u podrumu. Jedan dio vatrogasaca je otpušten u vatrogasni dom, a dio ostaje dežurati", rekao je za portal Dalmacija Danas županijski vatrogasni zapovjednik Dražen Glavina.

Požar je gasilo 40 vatrogasaca DVD-a Makarska.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara