VIDEO Karlovčane usred noći probudila snažna eksplozija, lopovi raznijeli bankomat

VIDEO Karlovčane usred noći probudila snažna eksplozija, lopovi raznijeli bankomat

Foto: Radio Mrežnica

KARLOVAČKI Dubovac noćas je zatresla snažna eksplozija. Kako javlja Radio Mrežnica, lopovi su raznijeli bankomat Karlovačke banke koji se nalazi u tamošnjoj trgovini Fero-term.

Ozlijeđenih nema, a od detonacije je oštećen ulaz trgovine u kojoj se bankomat nalazio, dok su krhotine razasute i desetak metara dalje.

Dojavu o eksploziji policija je dobila u 2.39, nakon čega je uslijedio očevid kojim bi se trebalo utvrditi koliko je novca ukradeno. Više informacija bit će poznato tijekom dana.
 
"Uobičajen pokušaj pljačke s podmetanjem eksploziva"

Zrinka Lukinić iz Karlovačke banke potvrdila je Hini da je oštećen njihov bankomat. Kazala je da ni oni još ne znaju je li iz bankomata odnesen novac ili nije, jer nemaju pristup bankomatu sve dok se ne obavi očevid i dok se ne obavi istraga.
 
"Još ne znamo ništa, osim da je bila eksplozija i da je na bankomatu nastala šteta. Ne znamo ni koliko je oštećen bankomat, odnosno je li uništen, te su naprave jako skupe. Ne radi se tu ni o kakvoj ozbiljnoj prijetnji banci. Iako se nama to sada prvi put dogodilo, smatramo to uobičajenim pokušajem pljačke s podmetanjem eksploziva, a koliko su kriminalci u tome uspjeli tek trebamo saznati," rekla je Lukinić.
 
Dijelovi bankomata razneseni uokolo
 
Mjesto događaja u gradskoj četvrti Dubovac je čuvano i ograđeno policijskim trakama, ali se vidi da su dijelovi bankomata razneseni uokolo i da je oštećen i ulaz u prodajni prostor tehničke robe tvrtke Fero-term, gdje se bankomat nalazi. To je mjesto vrlo blizu Policijske uprave, gdje je smješten Centar 192, i blizu Policijske postaje Karlovac.
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara