VIDEO Maras se javio iz mračne sabornice: "HDZ i Jandroković su ugasili svjetla"

VIDEO Maras se javio iz mračne sabornice: "HDZ i Jandroković su ugasili svjetla"

Screenshot, Video: Gordan Maras Facebook

SDP-ov zastupnik Gordan Maras jutros se na svojoj Facebook stranici uživo javio iz sabora.

Maras je video podijelio iz mračne sabornice, u kojoj nikoga nije bilo jer ovaj tjedan sabor ne zasjeda, a potom je objasnio i zašto je tome tako.

"Sigurno se  pitate zašto je oko mene mrak odgovor je vrlo jednostavan. Ja sam u Hrvatskom saboru, osam sati je i sedamnaest minuta, a odgovor je vrlo jednostavan - jer je Jandroković ugasio svjetla. Odnosno, HDZ je odlučio da ovaj tjedan, iz nekog čudnog razloga, meni potpuno neprihvatljivog sabor ne radi", poručio je Maras iz mračne sabornice i potom prešao u osvjetljeniji dio sabora iz kojeg se nastavio obraćati svojim pratiteljima.

"HDZ i Jandroković su ugasili svjetlo"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"HDZ i Jandroković su ugasili svjetlo u Hrvatskom saboru iz jednog vrlo jednostavnog razloga, a to je, vidite i sami, kakva se drama i kriza dešava. Ja sam siguran da su to napravili isključivo zato da ovaj tjedan nemamo rasprave oko toga da i Dalić i Ramljak imaju negativnu bilancu, odnosno da ono što rade u Agrokoru nije dobro. Vidimo da je danas po pisanjima medija Ramljak podnio ostavku, a s druge strane vidimo da više ni HDZ-ovci ne vjeruju vladi, odnosno, danu ostavke na press konferencijama, a ministri se tome čude", rekao je Maras osvrnuvši se na jučerašnje događaje.

"Ako ste se pitali zbog čega sabor ne radi, odgovor je vrlo jednostavan, jer HDZ nije htio raspravu ovaj tjedan i bez ikakvog razloga su zatvorili raspravu, ali vidite da neki zastupnici i dalje dolaze. Ja ću i dalje ovaj tjedan raditi, bez obzira na to što sabor ne zasjeda i pokušat ću, na neki način, održati političku aktivnost u saboru, a ono što je posebno bitno, mislim da ćemo ovaj tjedan svjedočiti dosta dramatičnim lomovima unutar vladajuće koalicije. U biti, ono što svi građani Hrvatske vide, mislim da ćete vidjeti i vi, a to je da ova vlada ne funkcionira", rekao je Maras.

Za kraj je poručio da sada oni koji su prije tjedan dana govorili da su Dalić i Ramljak suvereno odgovarali na sjednici Odbora za gospodarstvo i učvrstili svoje pozicije vide da su bili u potpunosti u krivu.

"To će se vidjeti i u narednim danima", rekao je Maras i poručio kako nastavlja raditi u saboru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara