Video - Masakr u Memphisu: Ubijeno četvero odraslih i dvoje djece

Video - Masakr u Memphisu: Ubijeno četvero odraslih i dvoje djece

U NAJGOREM masakru u proteklih 15 godina u Memphisu ubijeno je šest osoba, dok su tri teško ranjene.

> Video pogledajte na Video Indexu

Ubijene su dvije žene i dva muškarca, svi u kasnim dvadesetima te dvije djevojčice mlađe od pet godina, dok je još troje djece, u dobi od sedam i četiri godine te beba prevezeni u bolnici u kojoj se bore za život, izvijestila je lokalna policija, a prenose američki mediji.

Ubojstva je otkrio rođak, koji je kucao na njihova vrata, međutim nitko mu nije otvarao. Glasnogovornica Vatrogasne postrojbe iz Memphisa, Melanie Young, za WMC televiziju Memphisa otkrila je kako se u slučaju troje preživjele djece radi o dječaku starom 7 godina, 10-mjesečnoj bebi, te djetetu starom 4 godine, čiji se spol nije mogao odmah utvrditi. Dodala je kako su sve žrtve upucane, a policija navodi da je bar jedno dijete izbodeno. Prema informacijama WMC televizije dvoje djece je izbodeno nožem dok su odrasli ustrijeljeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijski očevid još je u tijeku, a službenog izvješća policije nema, osim da se radi o višestrukom ubojstvu i broju žrtava.

Vlasnik kuće, Rob Robinson, navodi kako je kuću iznajmio te da nikad nije imao problema sa stanarima. Kuću je iznajmio Cecil Dotson, svojoj djevojci, te kaže da je bar još dvoje djece živjelo tamo. Robinson tvrdi kako su stanari redovno plaćali te da su mu čak i pomagali oko popravaka u kući.

Jedan od susjeda navodi kako je u subotu pred kućom bila neka djevojka i trubila iz auta, te da je čuo glasno prepiranje preko telefona. Nekolicina susjeda je izjavila kako su čuli pucnjeve iz pištolja u nedjelju oko 20:30 navečer. 

A.H./B.V.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara