VIDEO Motor aviona pokvario se u SAD-u tijekom leta. Putnik sve snimio

VIDEO Motor aviona pokvario se u SAD-u tijekom leta. Putnik sve snimio
Screenshot: YouTube/WMAR-2 News

TIJEKOM prisilnog slijetanja zrakoplova kompanije Delta Air Lines u Sjevernoj Karolini, putnici su bili toliko prestravljeni da su se molili i pisali tekstualne, oproštajne poruke članovima obitelji, javlja CNN.

"Nakon što smo čuli eksploziju, u putničkoj kabini se pojavio dim i tada smo svi poludjeli“, rekla je putnica Avery Porch.

"Avion je malo usporio i počelo je biti vruće“, dodala je.

Videosnimka

Let s gotovo 150 putnika uputio se u ponedjeljak iz Atlante u Baltimore, a onda je nastao problem na jednom od motora u zrakoplovu.

Na videosnimci, koju je snimio jedan od putnika, vidi se kako se tijekom leta odvojio jedan metalni dio i lupao po motoru.

Putnici su rekli da su letjeli više od sat vremena prije nego što im je kapetan rekao da kreću s izvedbom hitnog slijetanja.

“Poslao sam poruku mami“

"Uzeo sam svoj pametni telefon. Znao sam da nemam signala, ali sam ipak poslao poruku svojoj mami da je volim“, rekao je putnik Tyler Kreuger.

Zrakoplov MD-88 sigurno je sletio oko 14:20 u zračnoj luci Raleigh-Durham. Nakon slijetanja, putnici su usmjereni na alternativni let za Baltimore.

Kompanija Delta Air Linesa priopćila je kako je neispravan motor zrakoplova zamijenjen i da će u srijedu avion nastaviti s prijevozom putnika.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara