Video: Otac ubijenog 15-godišnjaka; "Ne znam kakav čovjek bi to učinio"

Video: Otac ubijenog 15-godišnjaka; "Ne znam kakav čovjek bi to učinio"

DARKO HUDIĆ, otac 15-godišnjeg Gorana Hudića i sin 62-godišnje Cilike Hudić, dan nakon šokantnog otkrića da je ostao bez majke i jednog sina, u razgovoru za Index je rekao kako još uvijek ne može vjerovati što se dogodilo.

> Olujić: Generale Korade hitno mi se javi, jer je sada svašta moguće

> Koradeov sin uskoro bi se trebao oženiti i postati otac

"Još uvijek sam u šoku i ne mogu vjerovati da se to dogodilo. Ne znam kakav bi čovjek to učinio", rekao je Hudić.

Upitan o tome da policija traga za generalom Koradom kojeg se traži zbog moguće povezanosti s ubojstvima, Hudić potvrdno odgovara dodajući kako "ne zna što bi o tome rekao".

"Nikada nisam imao nikakvih problema s njime. Uvijek bih mu pomogao kada mu je trebalo popraviti automobil ili traktor. Sve je bilo u najboljem redu", dodao je Hudić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jake policijske snage "češljaju" teren

Govoreći o strašnom zločinu u kojem je ostao bez sina i majke, Hudić kaže kako mu nije jasno "kakav bi to čovjek mogao napasti i ubiti dvoje ljudi, i to baku i unuka".

Hudić je razgovor zaključio izražavajući nadi da će ubojica biti otkriven i da će policija pronaći dokaze njegovih zločina.

U Velikoj Veterničkoj i danas se nalaze stotine policajaca koji "češljaju" teren u potrazi za tragovima koji bi pomogli u otkrivanju i hvatanju ubojice. Mirnoću mjesta povremeno prekidaju policijska vozila koja tuda prolaze kao i helikopter koji iz zraka sudjeluje u potrazi.

Policajci i dalje nadziru kuću generala Ivana Koradea, a također se nadziru dvije kuće u kojima su ubijeni Cilika i Goran Hudić te Franjo Kos.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara