VIDEO Pogledajte kako je Plenkovićeva uzdanica Šuica ushićeno zagovarala Josipu Rimac

VIDEO Pogledajte kako je Plenkovićeva uzdanica Šuica ushićeno zagovarala Josipu Rimac
Screeenshot: TikTok

NA DRUŠTVENIM se mrežama zadnjih dana šire stare snimke i fotografije koje podsjećaju na to kako su HDZ-ovci podržavali pritvorenu Josipu Rimac, prvooptuženu u aferi s vjetroelektranama i poticajima. 

Na jednoj od posljednjih takvih snimki je HDZ-ova potpredsjednica Europske komisije koja uoči lokalnih izbora u lipnju 2017. nagovara birače da glasaju za Rimac. 

U videu biračima sugerira da ne smiju dopustiti da projekti dotadašnje gradonačelnice Knina propadnu.

“Knin, ili Zvonimirov grad, je oduvijek bio simbol hrvatske pobjede. Zahvaljujući mojoj kolegici Josipi Rimac i vladi Andreja Plenkovića, imate sada priliku odobrenim sredstvima EU iskoristiti svoja kulturna i prirodna dobra za bolji život svih stanovnika Knina. Zato u nedjelju birajte HDZ i ne dozvolite da se ti projekti zaustave.

Sretna sam što mogu dati podršku Josipi Rimac, dugogodišnjoj gradonačelnici Knina, i mladoj ekipi stručnih i odgovornih ljudi. Pozivam vas sve da izađete u nedjelju na izbore i izaberete Josipu za gradonačelnicu i osigurate siguran razvoj Knina. Nastavimo Knin graditi zajedno, vaša Dubravka Šuica”, rekla je u videu koji se pojavio na društvenoj mreži TikTok. 

@sprdacine1

Hvala Bogu što nam je dao HDZ.<3

♬ original sound - sprdacine1
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara