VIDEO Pretučen srpski glumac koji ide na izbore protiv Vučićeve stranke, oglasio se

VIDEO Pretučen srpski glumac koji ide na izbore protiv Vučićeve stranke, oglasio se
Screenshot, video: AlJazeera

LIDER Pokreta slobodnih građana i srpski glumac Sergej Trifunović fizički je napadnut ispred Ruskog cara u Knez Mihailovoj tijekom skupljanja potpisa za predstojeće izbore.

Kako je za Blic rečeno u Pokretu slobodnih građana, Trifunoviću je prišao prolaznik i nakon kratke verbalne rasprave udario ga je šakom u glavu.

"Skupljali smo potpise u Knez Mihailovoj i sve je teklo normalno. Trifunović se u svom stilu šalio s prolaznicima i u jednom trenutku je prišao čovjek. Muškarac je viknuo Sergeju: 'Je l' ti ovo Vučić kupio', zatim ga je odgurnuo i udario šakom u glavu. Trifunović mu nije uzvratio i nakon toga se situacija smirila", rekao je Blicu izvor iz Trifunovićeve stranke. 

Dvojica napadača na Trifunovića su uhićeni, prema neslužbenim informacijama riječ je o M. Đ. i Ž. A.

Trifunović je u izjavi za AlJazeeru za napad okrivio dio oporbe koja bojkotira izbore. Opisao je što se dogodilo.

"Kaže: 'Tko je kupio ovaj šator', ja mu kažem: 'Vučić', on kaže: 'Da, da, Vučić, znamo da je Vučić.' Ja rekoh: 'Ali Đilas je platio ozvučenje...' Kaže on: 'Nemoj ti meni...' Ja sad provalim da je čovjek zaista ozbiljan i kažem: 'Pozdravite Vašu gospođu majku.' To je zaista sve što sam rekao. I slijedi takav udarac, ja skačem na njega, moji me drže... I onda drugi čovjek prolazi biciklom, ali to je čovjek koji već tri dana dolazi ovdje i baca najgore moguće uvrede, koji na mene vadi odvijač. Cijeli narativ koji dio opozicije koja je u bojkotu upućuje k nama, da smo prodani Vučićevi plaćenici, rade isto ono što radi Informer Dragana Vučićevića i Pink Željka Mitrovića, oni crtaju mete na našem čelu i onda dolazi do ovakvih slučajeva", rekao je Sergej Trifunović u izjavi za AlJazeeru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara