VIDEO Prva presica Živog zida od kolapsa, Sinčić govorio 6 minuta pa otišao

VIDEO Prva presica Živog zida od kolapsa, Sinčić govorio 6 minuta pa otišao
Foto: Index

PREDSJEDNIK Živog zida Ivan Sinčić sazvao je konferenciju za medije. 

Na njoj je trebao progovoriti prvi put od raskola stranke, nakon kojeg su iz stranke izašli Ivan Pernar i Branimir Bunjac. 

Presicu Živog zida mogli ste uživo pratiti na Indexu

13:00 Kako javlja Indexov reporter, Vladimira Palfi, potpredsjednica Živog zida koju su Pernar i Sinčić prozvali za kolaps, pobjegla je s hodnika od novinara nakon šestominutne presice. Pred novinare je zato došla nova saborska zastupnica koju je Sinčić predstavio samo kao Snježanu, no samo kako bi rekla da će svoje mišljenje iznijeti kada postane zastupnica.

12:48 Nakon kratkog Sinčićevog obraćanja koje nije trajalo ni sedam minuta, Živozidaši predvođeni Sinčićem samo su odšetali dok su novinari pokušali postaviti pitanja. 

12:47 Mi jesmo antisistemska stranka, ali uz ovakav sustav tko ne bi bio sistemska stranka. Možemo se boriti samo zajedno. Politika je timski sport.

12:46 Gospodo draga, nije gotovo sa Živim zidom. Iz ovoga ćemo izaći još jači. Ovi ljudi su garancija očuvanja ideje. Živi zid je pobjednička stranka. 

12:44 Više nema nikakvih prepreka za priključenje našoj stranci. Predstavljamo dvoje naših novih članova u saboru, Damjana i Snježanu.

12:43 U kratkom vremenu će se znati tko je govorio istinu a tko nije. Čuli smo mnogo ružnih riječi, ali to me ne zanima. Spreman sam prijeći preko svega toga.

Kako javlja Indexov reporter, uz Ivana Sinčića i Tihomira Lukanića na konferenciji su uglavnom stranački anonimusi.

U Živom zidu se može čuti da neće biti dozvoljena novinarska pitanja s obrazloženjem da bi se tako "razvodnilo Sinčićevo obraćanje".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara