VIDEO Skup SDP-a u Zagrebu: "Vojska nazadnjaka izlazi na izbore, vi ne smijete ostati doma!"

VIDEO Skup SDP-a u Zagrebu: "Vojska nazadnjaka izlazi na izbore, vi ne smijete ostati doma!"

Screenshot i video: Index

NA VEČERAŠNJEM skupu Narodne koalicije u Zagrebu mogle su se čuti žestoke poruke iz redova SDP-a, ali i njihovih koalicijskih partnera.

Šef HSS-a Krešo Beljak upozorio je na loše odnose u regiji.

"Vojska nazadnjaka izlazi na izbore, njih neće boljeti glava. Naši moraju pokazati da nas je više, ona Hrvatska koja ostaje doma, u nedjelju ne smije ostati doma, jer možda drugu priliku za budućnost Hrvatske nećemo imati.

Čekaju nas veliki problemi. Migrantska kriza je iza ugla, čekaju nas problemi u BiH, čekaju nas problemi u Srbiji, s Mađarima nismo Bog zna što. Žica je! Zapamtite - Orban, HDZ-ov koalicijski partner i prijatelj je žicu postavio na našu granicu. To nam nisu prijatelji, s njima treba razgovarati na drugačiji način. Hrvatska si ne može dopustiti nekoliko mjeseci ili ne daj Bože godina eksperimenta HDZ-a i MOST-a", zaključio je Beljak.

Milanović: Nismo lijepi, ali smo dobri - glasajte za nas

Okupljenima se obratio i Zoran Milanović.

"Dragi prijatelji, ovo je koalicija svih lijepih boja, ali kao što kaže poslovica: "Boje su u nama, a ljepota je u oku onoga koji promatra". Nismo lijepi, ali smo dobri, glasajte za nas".

"Prije tri godine držao sam govor povodom ulaskom RH u EU. Kakva čast! Tri godine kasnije, Hrvatska raste, ne smijemo to zaustaviti! Idemo naprijed! U nedjelju idemo po pobjedu, jel tako? Imamo državu, imamo republiku koja je izborena u Drugom svjetskom ratu, a koju su naši hrabri branitelji 40-50 godina kasnije gradili. Toga se ne treba stidjeiti, to je Hrvatska!", kazao je Milanović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara