VIDEO Slavni indijski guru osuđen na doživotni zatvor zbog silovanja tinejdžerice

VIDEO Slavni indijski guru osuđen na doživotni zatvor zbog silovanja tinejdžerice
Screenshot: YouTube
 
SLAVNI indijski duhovni vođa osuđen je na doživotni zatvor zbog silovanja 16-godišnje sljedbenice, a zajedno sa sinom optužen je i za silovanje dviju djevojčica tijekom perioda od deset godina.
 
Sud u Indiji u srijedu je samoprozvanog "božjeg čovjeka", duhovnog vođu Asarama Bapua (77), proglasio krivim za silovanje 16-godišnje sljedbenice 2013. godine.
 
Mediji su objavili da je Asaram Bapu bio pozvan da izvrši egzorcizam nad tinejdžericom, čija obitelj je slijedila gurua dulje od jednog desetljeća. Djevojčica je prijavila silovanje policiji, a Bapu je uhićen i od tada je čekao presudu u zatvoru.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

 
Optužen za sakaćenje četvorice dječaka u obredu žrtvovanja
 
Njegovi sljedbenici organizirali su prosvjede nakon uhićenja te izjavili da su milijuni ljudi uz njega, a sve optužbe protiv gurua su lažne. Također su izjavili da se Bapu bavi crnom magijom te može mijenjati sudbinu svojih sljedbenika. Većina stanovništva organizirala je prosvjede protiv gurua i ostalih sličnih samoprozvanih duhovnih vođa u Indiji.
 
Bapu je između ostalog optužen za sakaćenje četvorice dječaka u jednom obredu žrtvovanja, a sa sinom Narayanom Saijem optužen je za silovanje dviju djevojčica tijekom perioda od deset godina. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara