VIDEO Ogromnom eksplozijom uništen jedan od najpoznatijih stadiona na svijetu

VIDEO Ogromnom eksplozijom uništen jedan od najpoznatijih stadiona na svijetu
Screenshot: Twitter/CNN
 
JEDINI stadion na svijetu koji je ugostio Olimpijske igre, Super Bowl i Final Four uništen je u planiranoj eksploziji, javlja CNN.
 
Stadion Georgia Dome uništen je eksplozijom oko dvije tone TNT-a nakon 25 godina postojanja. Bio je dom Atlanta Falconsa i ugostio neke od najvažnijih sportskih događaja u povijesti.
 
Umjesto stadiona poznatog po svojoj kupoli izgradit će se hotel, parkiralište i zelene površine. "Što se tiče stadiona, za mene sve počinje s navijačima", izjavio je glavni trener Atlanta Falconsa Dan Quinn. "To je prvo na što pomislite o tom mjestu, entuzijazam navijača i grada i što to donosi stadionu".
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Kada je otvoren, Georgia Dome je bio najveći prekriveni stadion na svijetu. U njemu se u 25 godina održalo više od 1400 sportskih događaja i posjetilo ga je 39 milijuna ljudi. Pretrpio je veliku štetu od tornada u ožujku 2008. godine, a ovog ljeta umjesto njega je otvoren novi stadion Mercedes-Benz.
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Georgia Dome, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Georgia Dome. 
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara