VIDEO Talačka kriza u Los Angelesu: Mladić ubio svoju baku pa satima držao ljude zatočene u dućanu

VIDEO Talačka kriza u Los Angelesu: Mladić ubio svoju baku pa satima držao ljude zatočene u dućanu
Foto: EPA

NAKON talačke krize koja je između naoružanog muškarca i policije trajala satima u jednom supermarketu u Los Angelesu jedna je žena ubijena, objavili su dužnosnici.

Trosatni incident u trgovini mješovite robe Trade Joe u Los Angelesu okončan je tako da je muškarac priveden, navela je losandželeska policija.

Privedeni muškarac, mladić starije tinejdžerske dobi, prethodno je pucao na svoju baku i na mladu djevojku te potom pobjegao u bakinom automobilu, kojim se zabio u neposrednoj blizini trgovine, javio je CNN.

Nakon što je ispalio više hitaca na policajce koji su ga gonili, mladić je upao u trgovinu i zabarikadirao se, napisala je na Twitteru policija. 

Između 40 i 50 ljudi našlo se u klopki unutar trgovine, objavio je list Los Angeles Times. Kako je za list izjavio jedan od svjedoka, "meci su letjeli posvuda u prednjem dijelu trgovine i preko parkirališnog dijela".

Napadač je pritom uzeo više talaca, navela je policija.

Kriza je okončana tako što je napadač izišao iz trgovine, dopustio da mu policija stavi lisice i bio odveden u pritvor. 

Prema navodima Los Angeles Timesa, napadač je prije incidenta u trgovini ispalio u svoju baku najmanje sedam metaka. Žena je nakon operacije preminula.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara