VIDEO Talačka kriza u Los Angelesu: Mladić ubio svoju baku pa satima držao ljude zatočene u dućanu

VIDEO Talačka kriza u Los Angelesu: Mladić ubio svoju baku pa satima držao ljude zatočene u dućanu
Foto: EPA

NAKON talačke krize koja je između naoružanog muškarca i policije trajala satima u jednom supermarketu u Los Angelesu jedna je žena ubijena, objavili su dužnosnici.

Trosatni incident u trgovini mješovite robe Trade Joe u Los Angelesu okončan je tako da je muškarac priveden, navela je losandželeska policija.

Privedeni muškarac, mladić starije tinejdžerske dobi, prethodno je pucao na svoju baku i na mladu djevojku te potom pobjegao u bakinom automobilu, kojim se zabio u neposrednoj blizini trgovine, javio je CNN.

Nakon što je ispalio više hitaca na policajce koji su ga gonili, mladić je upao u trgovinu i zabarikadirao se, napisala je na Twitteru policija. 

Između 40 i 50 ljudi našlo se u klopki unutar trgovine, objavio je list Los Angeles Times. Kako je za list izjavio jedan od svjedoka, "meci su letjeli posvuda u prednjem dijelu trgovine i preko parkirališnog dijela".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač je pritom uzeo više talaca, navela je policija.

Kriza je okončana tako što je napadač izišao iz trgovine, dopustio da mu policija stavi lisice i bio odveden u pritvor. 

Prema navodima Los Angeles Timesa, napadač je prije incidenta u trgovini ispalio u svoju baku najmanje sedam metaka. Žena je nakon operacije preminula.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara