Viđen hrvatski dječak koji je nestao u Australiji?

IMRAN ŽILIĆ, trogodišnjak porijeklom iz Hrvatske, koji je prije pet dana proglašen nestalim u Australiji, možda je viđen na Sjevernom Teritoriju, potvrdila je australska policija.

Imran ne govori engleski, a zadnji put je viđen kad se s ocem Alijom prijavio u hotel na poluotoku Eyre. Naime, njegov otac ga je dan prije pokupio od majke kako bi proveo s djetetom dva dana. Trenutno policija provjerava nekoliko dojava o viđenju djeteta.

Zahvaljujući upravo osoblju hotela, policija je saznala da Žilić uopće nije prespavao u sobi. Zašto je Žilić uzeo sobu, policiji je tajna. Policija je također razgovarala s nekim osobama, koji tvrde da su vidjeli Imrana te napominju da svaku dojavu provjeravaju s velikom dozom ozbiljnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu je policija pronašla dječakovu majicu koju je nosio na dan kad je nestao i to u kući u mjestu Coober Pedy. Alija Žilić priveden je u četvrtak u gradu Kununurra, 3200 kilometara od Pertha, međutim nije htio surađivati s detektivima. Iako su postojale insinuacije da se Imran možda nalazi u Hrvatskoj, otac je nastavio šutjeti, a trenutačno se nalazi na psihijatrijskom promatranju.

J.M.
Foto: Perth now

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara