Vinkovački HDZ brani Žalac: "Uspjehe naše Gabrijele nitko ne može osporiti"

Vinkovački HDZ brani Žalac: "Uspjehe naše Gabrijele nitko ne može osporiti"
Foto: Edina Zuko/PIXSELL

GRADSKI odbor HDZ-a Vinkovci oglasio se danas priopćenjem. 

Komentirali su, kako kažu, medijske napade na ministricu Gabrijelu Žalac. 

U svojem priopćenju su joj dali punu podršku, kako njezinom dosadašnjem tako i budućem radu, a pišu i kako je ona jedna od rijetkih koja nije zaboravila svoj grad i županiju.

"Naša Gabrijela..."

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Obzirom na učestale medijske napade na ministricu Gabrijelu Žalac u protekla tri tjedna, želimo joj kao Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice Vinkovci dati punu podršku u njenom dosadašnjem i budućem radu. 

Gabrijela Žalac jedna je od rijetkih Vinkovčana koji nisu zaboravili svoj grad i županiju nakon što ih je posao odveo u glavni grad. Od kada je na čelu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, u naš grad kroz razne projekte, osigurala je gotovo 600 000 000 kuna što je u velikoj mjeri omogućilo preduvjete za nužan gospodarski razvoj i zadržavanje ljudi na našim prostorima. 

Posebno nam je drago što našu Gabrijelu, unatoč brojnim obvezama, i danas možemo vidjeti na svim manifestacijama u gradu i Vukovarsko-srijemskoj županiji. 

Ne želeći komentirati sve medijske napise i podmetanja, ovim putem još jednom želimo dati punu podršku ministrici Gabrijeli Žalac zbog izuzetnih uspjeha u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije koje joj uistinu nitko ne može osporiti, uvjereni da će se i dalje nesebično zalagati za razvoj kako svojih Vinkovaca, naše Slavonije tako i cijele Republike Hrvatske", poručili su.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara