Vinkovci: U ponedjeljak rezultati obdukcije tijela policajca Đokića

POLICIJSKA uprava vukovarsko-srijemska ni danas nije mogla potvrditi je li riječ o samoubojstvu ili ubojstvu policajca Saše Đokića (44) čije je tijelo nađeno u srijedu u napuštenoj zgradi vinkovačkog PIK-a, a rezultati obdukcije najavljeni su za ponedjeljak.

Njegov nestanak prijavila je supruga u ponedjeljak, 16. lipnja.

Saša Đokić bio je djelatnik Ministarstva unutarnjih poslova RH, nakon što je preuzet iz tzv. milicije krajine, te je za vrijeme mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja bio u postrojbama tadašnje prijelazne policije u selu Markušici kod Vikovaca.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon mirne reintegracije primljen je u stalni radni odnos vukovarsko-srijemske PU, gdje je raspoređen u policijsku postaju u mjestu Otoku.

Nakon provedene istrage na mjestu događaja načelnik PU vukovarsko-srijemske Marijan Tomurad rekao je da će izvješće o pojedinostima tog događaja biti dano nakon obdukcije.

Obdukciju tijela danas je na Patološkom odjelu Kliničke bolnice Osijek obavio dr. Boris Dumenčić, a istražna sutkinja Županijskog suda u Vukovaru Jadranka Kurbel rekla je da još uvijek ne može reći je li riječ o ubojstvu ili samoubojstvu dok ne dobije službeno izvješće dr. Dumenčića, a ono se očekuju u ponedjeljak.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara