Vinkovci: Utakmica i koncert za akciju "Kombijem do izjednačavanja života"

U sklopu humanitarne akcije "Kombijem do izjednačavanja života" na nogomentnom igralištu vinkovačkog prvoligaša Cibalije u 14,00 sati počela je nogometna utakmica mladih momčadi Vukovarskosrijemske županije i bosanske Posavine, a u 16,30 sati igrat će Nogometni klub Dinamo iz Zagreba protiv momčadi Vukovarskosrijemske županije.


Nakon utakmice, u 19 sati na trgu ispred vinkovačkog hotela Slavonije održat će se i veliki humanitarni koncert na kojem će sudjelovati mnogi izvođači zabavne glazbe i tamburaši, a prihod od ulaznica također je namijenjen Udruzi za pomoć osobama s invaliditetom iz Vinkovaca.

Po riječima dopredsjednika Udruge Mirka Iličića, dosad je u akciji "Kombijem do izjednačavanja života" Udruga prikupila oko 70.000 kuna, a za kupnju vozila potrebno je oko 40.000 eura, rekao je Mirko Iličić.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udruga za pomoć osobama s invaliditetom iz Vinkovaca ima 280 članova iz Vukovarsko-srijemske županije. Vozilo koje Udruga namjerava kupiti namijenjeno je prijevozu četiriju osoba u invalidskim kolicima i potpuno je prilagođeno invalidima.

(Hina) draž dd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara