Višenamjenski uređaji za male i srednje tvrtke

Višenamjenski uređaji za male i srednje tvrtke

TVRTKA Xerox predstavila je novi višenamjenski uređaj Phaser 6115 MFP i tri pisača u boji koji su namijenjeni malim i srednjim tvrtkama - Phaser 6360, Phaser 8560 i Phaser 6180.

Phaser 6115 MFP je stolni višenamjenski uređaj koji ispisuje, kopira, skenira i faksira. Uređaj u minuti ispisuje 5 stranica u boji i 20 crno-bijelih, te ima kvalitetu ispisa od 2400 dpi-a. Opremljen je CentreWare Internet Services softverom koji korisnicima omogućuje daljinsko upravljanje uređajem.

Phaser 6360 najbrži je laserski pisač u boji na tržištu koji ispisuje stranice letter size veličine brzinom 42 stranice u minuti. Opremljen je procesorom od 1 GHz što mu omogućuje izvršavanje kompleksnih poslova, te ispisuje prvu stranicu za svega 9 sekundi. Poseban softver omogućuje administratorima identifikaciju korisnika printera pri uključivanju u kompjutorsku mrežu. Uređaj je opremljen i on-line alatom za uklanjanje problema - PhaserSMART, a podržava CentreWare Web desktop upravljački softver.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Laserski pisač u boji Phaser 8560 zasnovan je na Xeroxovoj patentiranij tehnologiji čvrstih boja, a kako nema toner stvara do 90 posto manje otpada od ostalih pisača u istom razredu. Može ispisati do 30 stranica u minuti, a prvu stranicu izbacuje za svega 5 sekundi - što znači da je posao gotov prije nego što su drugi pisači i započeli s ispisivanjem.

Phaser 6180 opremljen je Emulsion Aggregation High Gloss tonerom i može ispisivati u razlučivosti 600x600x4 dpi-a. Pantone certifikat jamči točnost boja. Ovaj laserski pisač dizajniran je tako da se jednostavo instalira i održava, a uključuje i PrintingScout softver.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara