VLADA: NA ČELU NO FINA-E IVAN ŠUKER, A UPRAVE DAB-A ANDRIJA HEBRANG

Novi predsjednik Nadzornog odbora Financijske agencije (FINA) je ministar financija Ivan Šuker, a potpredsjednik Vlade Andrija Hebrang novi je predsjednik Uprave Državne agencije za osiguranje štednih uloga i sanaciju banaka (DAB), odlučila je danas hrvatska Vlada. L

Zamjenikom predsjednika Nadzornog odbora FINA-e Vlada je imenovala Miroslava Kovačića, a članovima Branka Vukelića i Martinu Dalić.

Petog člana Nadzornog odbora FINA-e bira Hrvatski sabor.

Za zamjenika predsjednika Uprave DAB-a Vlada je imenovala Šimu Prtenjaču, a za nove članove Ivana Šukera, Branka Vukelića, Grgu Ivezića i Gorana Jandrokovića.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlada je zadužila Upravni odbor Hrvatskog fonda za privatizaciju da sazove skupštinu Brodograđevne industrije Split na kojoj će se opozvati dosadašnji i imenovati novi članovi Nadzornog odbora tog društva, a na čelu NO trebao bi biti Branko Vukelić.

Upravni odbor HFP-a trebao bi sazvati i skupštinu Brodogradilišta Trogir, na kojoj bi se razriješio dosadašnji i imenovao novog Nadzorni odbor, a za predsjednika Nadzornog odbora predlaže se Zvonka Šakića.

(Hina) xum ybn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara