Vlada: Pekara "Eurotalent" iz Zagreba nema veze s događajima u robnim rezervama

VLADIN Ured za odnose s javnošću priopćio je danas da tvrtka "Eurotalent" iz Zagreba nije povezana s nezakonitom prodajom pšenice iz Robnih rezervi, o čemu je u ponedjeljak na konferenciji za novinare govorio potpredsjednik Vlade Slavko Linić.

Na konferenciji za tisak o događajima u vezi s Robnim rezervama točno je izviješteno o nazivima i sjedištima tvrtki s kojima su zaključeni ugovori o prodaji pšenice, no pojedini mediji nisu dovoljno precizno prenijeli te informacije, pa su zbog toga pekarsko-ugostiteljskom obrtu "Eurotalent", Pergošićeva 1, Zagreb, nanesene neugodnosti i poslovna šteta.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga se u priopćenju ističe da je jedna od jedanaest tvrtki spomenutih u izvješću o događajima u Robnim rezervama tvrtka "Eurotalent" iz Slavonskog Šamca.

Budući da je pekarsko-ugostiteljski obrt "Eurotalent" tvrtka registrirana na zagrebačkom Trgovačkom sudu, ona nije ni na koji način povezana s tvrtkom istoga naziva koja se spominje uz događaje oko robnih rezervi pšenice, naglašava Vladin Ured za odnose s javnošću.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara