Vladina ovotjedna sjednica "virtualna sjednica"

HRVATSKA Vlada u četvrtak će održati "virtualnu sjednicu", što znači da će posebnom kompjuterskom vezom biti povezani i komunicirati članovi Vlade koji će se nalaziti na dva različita mjesta.

Takvom će vezom biti ovezani članovi Vlade koji će u četvrtak biti u Banskim dvorima te dio ministara s premijerom Ivicom Račanom koji će biti u hotelu Sheraton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tehnički to znači da će vladina kompjuterska mreža biti u tzv. proširenom Extranetu s dodatnim modulom za hotel Sheraton, a vizualno će se to prenositi kamerama preko DSL tehnologije. Sve će to ujedno biti prezentirano i na vladinoj Web stranici (www.vlada.hr).

Glavne teme sjednice, a i razlog zbog kojeg će premijer s dijelom ministara biti u hotelu Sheraton povezan je sa internetizacijom. Vlada će, naime, na toj sjednici uz ostalo raspravljati i o napretku internetizacije u Hrvatskoj kao i o tehnološkom i sadržajnom unapređenju vladine komunikacije s medijima i građanima, posebno putem interneta.

Premijer Račan i dio članova Vlade nalazit će se u hotelu Sheraton i zbog dodjele nagrada za najbolje internet stranice.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara