vlado zec na htv-u predstavio program svoje neovisne liste

Vlado Zec večeras je na Hrvatskoj televiziji predstavio program neovisne liste čiji je nositelj u petoj izbornoj jedinici napominjući kako je glavni cilj tog programa razvoj gospodarstva, posebice poljoprivrede. L

Vlado Zec je istaknuo da će kroz gospodarski program riješiti i status obiteljskog gospodarstva i kombinata.

"Važno mjesto u našem programu zauzima i kontinentalni turizam", dodao je. Posebno je istaknuo razvoj komunalne infrastrukture napominjući kako bez toga nema ni gospodarskog razvoja. Pritom je spomenuo potrebu dovršetka ceste prema Srbiji i važnost koridora 5c i brze ceste prema Vinkovcima i Vukovaru te projekta kanala Dunav- Sava.

Zec je rekao i da je jedno od temeljnih opredjeljenja njegova programa osiguranje mirovina koje bi iznosile 80 posto prosječne plaće te povrat duga umirovljenicima iz prodaje dionica javnih poduzeća.

Vlado Zec je napomenuo da kroz razvoj sporta i kulture neće biti zapostavljeni ni mladi. Sport i kultura su, kaže, važni za mlade ljude te dodao da su upravo to područja iz kojih se mogu regrutirati dobri mladi radnici i mladi stručnjaci.

"Uvjeren sam da će biračko tijelo prepoznati domaće ljude i domaće programe jer se jedno mi možemo izboriti za Slavoniju", poručio je Vlado Zec.

(Hina) bdj mć

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara