Vlak ipak nije usmrtio pješakinju kod Koprivnice, našli ju živu i zdravu

Vlak ipak nije usmrtio pješakinju kod Koprivnice, našli ju živu i zdravu
Ilustracija: Ivica Galovic/PIXSELL (nije fotografija događaja iz teksta)

IAKO su prve informacije govorile o tome da je vlak kod Koprivnice nešto prije 7 sati ujutro usmrtio pješakinju, zbog čega je više sati bio prekinut željeznički promet, to se ipak nije dogodilo.

Policija, željezničari i djelatnici hitne pomoći tragali su za, kako su mislili, tijelom stradale. Radi se o nepristupačnom terenu punom trnovitih kupina i drugog grmlja.

Živa i zdrava

No ona se potom pojavila živa i zdrava. Radi se o 65-godišnjoj Mariji Landeka iz Reke. Nije joj bila potrebna liječnička pomoć, javlja Podravski

Od susjeda su doznali kako starica svakodnevno prelazi prugu jer s druge strane živi njezin sin. On radi pa mu majka hrani životinje. Na mjestu gdje se Marija susrela s vlakom ostali su kukuruz, jabuke i druga hrana koju je imala u rukama. Susjedi kažu kako su najprije čuli sirenu vlaka, pa potom i udarac te su mislili kako se nešto strašno dogodilo.

No Marija je, prema svemu sudeći, kao i svakog jutra krenula preko pruge kada je naišao vlak. Navodno je došla do pruge te ju je “vjetar” od vlaka bacio na tlo. Potom se, uplašena, vratila kući.

Promet prugom bio je prekinut, ali je ponovno uspostavljen, tako da je brzi vlak koji iz koprivničkog kolodvora polazi u 8:48 krenuo prema Zagrebu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara